LOSOS V BALÍČKU
LOSOS V BALÍČKU
Připravím si alobal (obyčejný dám dvojitě) a potřu ho olejem. Kousek chlazeného lososa umyju, dám na alobal, osolím a přidám čerstvě mletý pepř. Nahoru položím kolečka citrónu a na ně kousek másla. Celé to uzavřu do alobalového balíčku a dám do trouby na 175°C. Asi tak po 15 minutách jsem vypla troubu, ale lososa nechala tam, protože ještě nebyly hotové těstoviny.
Původně jsem chtěla jako přílohu udělat italské rizoto, ale na to mi chyběly suroviny. Tak jsem osmažila trošku cibulky, přihodila mražený špenát, trochu mascarpone a rozmačkaný česnek. Uvařené špagety jsem do toho potom přidala taky a všechno rozmíchala.
No a to je konec, přátelé!
Hm... Lukáš lososa miluje, tak to asi prubnu, až narazím na chlazenýho :-)
OdpovědětVymazat