Celá superchuť klasických bramboráků se skrývá v majoránce a česneku... Já majoránku na okně nemám, tak jsem si řekla, že když to stejně nejsou bramboráky, můžu si tam dát co chci, takže jsem si na okně ustřihla pár snítek svého nádherně rostoucího tymiánu a přidala je k nastrouhané cuketě...
Když nemáte majoránku, tak tam dejte tymián! :D
osmažíme ----->
A je to!
My jsme to jedli jen tak, ale myslím, že musí být super si to třeba namáčet do nějakého dresinku... Kdybych doma měla kysanou smetanu, zamíchala bych do ní česnek, nebo si rovnou udělala tzatziki. S tímhle skvělým letním jídlem, by to bylo určitě dobrý dost :)
Co tedy potřebujeme:
2 cucchini
hladká mouka
4 vajíčka
sůl a pepř
tymián
olej na smažení
Už vím, co uvařím, až v Borotíně bude zas: "Ty cukety nikdo nežere!" :-)
OdpovědětVymazatjo super inspirace. Taky sem je dělala a dobrý. Babička je dnes dělala v troubě na pečícím papíru a zdály se mi ještě lepší:)
OdpovědětVymazat